Alumni Access to Electronic Resources / Mezunların Elektronik Kaynaklara Erişimi

Summary / Özet

Koç University Alumni can access the electronic resources subscribed by the Suna Kıraç Library only on campus.

Koç Üniversitesi Mezunları, Suna Kıraç Kütüphanesi'nin abone olduğu elektronik kaynaklara yalnızca kampüs içerisinden erişim sağlayabilmektedir.

Features / Özellikler

• Alumni access cannot be provided due to the license agreements that our library must comply with.

• Kütüphanemizin uymak zorunda olduğu lisans sözleşmeleri nedeniyle mezun erişimi sağlanamamaktadır.

Who can use it? / Kimler kullanabilir?

• Alumni

Where can I use it? / Nerede kullanabilirim?

• On campus

How can I use it? Nasıl faydalanabilirim / kullanabilirim?

• Alumni can access electronic resources via Koç University internet connection when they are on campus.

• Mezunlar kampüste bulundukları süre boyunca Koç Üniversitesi internet bağlantısı üzerinden elektronik kaynaklara erişebilirler.

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.