Borrowing Service / Ödünç Alma Hizmeti

Summary / Özet

Circulation service policies aim to enable patrons to use library materials in a manner most conducive to their study and research. Frequently used reference sources - atlases, guides, encyclopedias, dictionaries - cannot be taken out of the library. Materials belonging to the general collection can be given to people's accounts, refunded or renewed from the Information Desk. Users must have a current library card to benefit from the borrowing service. The roaming service is only for Koç University faculty members, students, administrative staff and scholars.

Ödünç alma hizmetinin amacı, kullanıcıların kütüphane materyallerini çalışmaları ve araştırmaları için en elverişli şekilde kullanmalarına sağlamayı amaçlamaktadır. Sıklıkla kullanılan referans kaynaklar- atlaslar, rehberler, ansiklopediler, sözlükler- kütüphane dışına çıkarılamazlar. Genel koleksiyona ait materyal, Danışma Masası’ndan kişilerin hesabına verilir. Kullanıcıların ödünç alma hizmetinden yararlanmaları için güncel kütüphane kartlarının olması gerekmektedir. Ödünç alma hizmeti sadece Koç Üniversitesi fakülte üyeleri, öğrencileri, idari personeli ve bursiyerler içindir.

Features / Özellikler

• Lending procedures vary depending on your profile information. For detailed information, you can click on the links under the relevant links and related services headings and learn your rights in line with your own profile information.

• Ödünç verme işlemleri profil bilgilerinize göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için ilgili linkler ve ilgili hizmetler başlıklarındaki bağlantı adreslerine tıklayabilir, kendi profil bilgileriniz doğrultusunda haklarınızı öğrenebilirsiniz.

Who can use it? / Kimler kullanabilir?

• Faculty

• Staff

• UG Students

• Master Students

• PhD Students

• ANAMED Fellows

When can I use it? / Ne zaman kullanabilirim?

• Working Hours

Where can I use it? / Nerede kullanabilirim?

• You can use the materials you borrow from the library wherever you want, inside and outside the library.

• Kütüphaneden ödünç aldığınız materyalleri kütüphane içinde ve dışında dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

How can I use it? Nasıl faydalanabilirim / kullanabilirim?

• To borrow printed resources, please visit the reference desk.

• Basılı kaynakları ödünç almak için lütfen referans masasını ziyaret ediniz.

How can I pick up / get it? Nasıl alabilirim?

• After you find the materials you want to borrow by following the back labels, you must visit the reference desk to complete the loan process.

• Ödünç almak istediğiniz materyalleri sırt etiketlerini takip ederek bulduktan sonra ödünç verme işlemlerinin tamamlanabilmesi için referans bankosunu ziyaret etmelisiniz.

Access Link(s) / Erişim Linki / Linkleri

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.